Članovi ZTEL-a FER-a koordiniraju ERASMUS+ Strategic Partnerships projekt na Sveučilištu u Zagrebu pod nazivom “The ICT Engineer of 21st Century: Mastering Technical Competencies, Management Skills, and Societal Responsibilities (TeamSoc21)”.

Projektni konzorcij čini 12 sveučilišta iz 8 europskih zemalja, dok projekt traje od rujna 2017. godine do kolovoza 2019. godine. Projekt TeamSoc21 je nastavak višegodišnje suradnje partnerskih sveučilišta u sklopu različitih ERASMUS projekata. Više detalja o projektima INNOSOC, SUSCOMTEC i ESM možete vidjeti ovdje.

Središnja aktivnost projekta TeamSoc21 u 2019. godini jest organizacija dvotjedne radionice koja će se održati u Valenciji (Španjolska) u razdoblju 6.-17.5. Na radionici će sudjelovati 30 studenata s partnerskih institucija te nekoliko studenata FER-a koji studiraju na završnoj godini diplomskog studija. Predavanja će držati 15 profesora s partnerskih institucija te članovi europske akademske i gospodarske zajednice. Studenti će osim na predavanjima, koja će biti iz područja poduzetništvaICT-a i rada u multi-kulturalnim timovima, sudjelovati u razradi studijskog slučaja usmjerenog na poduzetništvo u ICT-u te na poduzetništvo zasnovano na ICT-u. Dodatno, student će sudjelovati i u inter-kulturalnim aktivnostima zajedno s kolegama studentima iz 8 različitih europskih zemalja.

Sama iskustva studenata profila TKI koji su sudjelovali na INNOSOC radionici u Zagrebu i Valenciji (koja će strukturom biti slična ovogodišnjoj radionici u Valenciji) možete vidjeti na sljedećim poveznicama: Zagreb 2016 i Valencia 2017. Sadašnji zaposlenici Zavoda za telekomunikacije koji su kao studenti/organizatori sudjelovali na INNOSOC radionicama su Jurica BabićDario PevecIrena OršolićMatea Žilak i Hrvoje Vdović te ih zainteresirani studenti mogu slobodno kontaktirati ako imaju pitanja o studentskim aktivnostima tijekom dvotjedne radionice te žele odgovore “iz prve ruke”.

Pozivaju se svi studenti koji su zainteresirani sudjelovati u radionici TeamSoc21 Valencia 2019 workshop da pošalju prijavu u kojoj će u nekoliko rečenica objasniti svoju motivaciju zbog čega bi željeli biti dio projekta TeamSoc21.

Opis projekta studenti mogu vidjeti na projektnoj web-stranici te službenoj ERASMUS+ platformi.

Sva pitanja i prijave molimo poslati najkasnije do srijede, 30.1.2019., u 15 sati na adresu elektroničke pošte teamsoc21@fer.hr.

By | 2019-01-25T15:42:31+00:00 January 18th, 2019|Media about us, TEAMSOC|

About the Author:

Skip to content